human design reading.png

 • Waarom voel ik mij zo futloos ?

 • Waar verlies ik energie ?

 • Hoe kan ik beter voor mezelf zorgen ?

 • Hoe kan ik mijn relaties verbeteren ?

 • Wat is mijn levensdoel  en hoe bereik ik meer succes ?

 

Human Design is een boeiende methode die  je heel erg kan helpen als je jezelf wat kwijt bent geraakt.

Op basis van  :

 •  je geboortedatum

 •  je geboorte-uur

 •  je geboorteplaats 

komen we tot jouw human design kaart en die vormt de leidraad van de sessie.

Via een 1 op 1 consult  van 1,5 u (inclusief pdf van minstens 15 blz) krijg je een reading.

Dit kan zowel live als online doorgaan.

 • Er valt er veel op zijn plaats qua levensthema's en dat geeft rust en een gevoel van (h)erkenning.

 • Je leert jezelf beter te begrijpen over hoe jij functioneert en  hoe je met je energie kan werken.

 • Je leert te werken met je unieke kwaliteiten, je talenten en creëert van hier uit je lievelingsleven. Zo kan je jezelf coachen je hele leven lang. 

Enkele reviews na een human design consult :

Laura

Ik volgde reeds enkele coachingsessies, healing alsook een Human Design Reading. Ik raad het iedereen aan om bij deze lieve dame een sessie te boeken. Ze neemt echt de tijd om te luisteren, inzichten mee te geven maar vooral ook tools waar je verder mee aan de slag kunt gaan. Na elke sessie ervaarde ik rust en vooral het gevoel dat ik terug verder kon. Bij de healings werden mijn blokkades weggenomen en voelde ik mijn energie terug stromen. De Human Design Reading gaf vooral meer inzicht in wie ik ben en is enorm verrijkend geweest.

Gery

Ik had daar een afspraak voor een Human Design Reading dit is een persoonlijke kaart van jou aan de hand van je geboorte datum, geboorte-uur en geboorteplaats.
Ik vond het een zeer positieve ervaring en was verrast wat allemaal uit deze Reading kwam en kon veel kenmerken plaatsen.
Ik leerde vooral hoe ik met mijn innerlijke aan de slag kan aan de hand van de Reading en vond werkpunten voor mezelf.
Ik raad het zeker aan aan mensen die zoekend zijn naar hun innerlijke zelf dan zal je zeker met de nodige tips die je mee krijgt van Innerway aan de slag kunnen.

Gewoon doen THX

Patsy

Enkele weken geleden heb ik een Human Design Reading gehad bij Djamila. Zij had het heel goed voorbereid en nam ook haar tijd om alles uit te leggen, waarvoor dank.
In het begin was ik wel wat overdonderd door de vele info maar eenmaal thuis, toen ik alles op mijn gemak eens kon doornemen werd alles veel duidelijker. Het is ongelofelijk hoeveel dingen kloppen. Ik kan iedereen aanraden om eens een Human Design Reading te laten doen. Zo krijg je echt inzicht over je eigen persoonlijkheid en wat je valkuilen zijn. Ik neem deze info zeker mee!.

 

Met heel veel warmte, zachtheid en liefde laat Djamila jou kennismaken met Human Design. Naast haar uitgebreide kennis ziet ze jou ook staan als individu. Ze geeft jou net wat je nodig hebt en is daar heel flexibel in. Na de sessie had ik heel veel info en kon ik hiermee aan de slag gaan, soms neem ik mijn human design er nog eens bij, dit brengt mij meteen weer op het juiste pad.

Ellen