top of page
Zoeken

Wat is Human Design ?Wat is human design ?

Human design is een methode die je over jezelf leert. Over jouw persoonlijke blauwdruk.

Het geeft uitleg over wie je bent

- op energetisch niveau

- hoe jij met anderen omgaat

- hoe je door het leven kan navigeren zonder jezelf op te branden

- hoe jij een gelukkig leven kan leiden.


Ja maar ik weet toch wie ik ben !?

Ja, voor een stuk wel. Maar ook eigenlijk ook niet volledig.

Onze familie, onze opvoeding, onze omgeving, ons geloof, de maatschappij ... hebben ons beïnvloed in de vorming van onze persoonlijkheid. En hiermee zijn er slechts enkele voorbeelden genoemd.

Hierdoor zijn we een bepaald beeld over onszelf gaan vormen en hebben we ons aangepast aan onze omgeving. Dat noemt men conditionering

Van waar komt Human Design precies vandaan ?

Human Design is een combinatie van

- Westerse astrologie

- Indische chacraleer

- Chinese i-tjing

- Joodse kabbala

- quantumfysica

Hoe krijg ik nu concrete info over mezelf ?

Bij een blauwdrukreading vraag ik jou naar je

- geboortedatum

- geboorteuur

- geboorte plaats

Die gegevens worden ingebracht in een programma en dat zorgt dan voor je blauwdrukkaart. Dat ziet er ongeveer zo uit.
Je blauwdrukkaart of human design chart is uniek. Niemand op de wereld heeft identiek dezelfde kaart als jij. Via een 1 op 1 consult leer je hoe jij de wereld beleeft en hoe anderen jou beleven. Dat geeft inzicht in jezelf en je dynamieken op relatievlak.


Waar kan ik mijn eigen chart halen ? Is het gratis ?

Je kan online je eigen gegevens via deze link ingeven en dan kan je je eigen chart gratis downloaden. Dan krijg al een tipje van de sluier wat betreft je unieke blauwdruk. Dat is een begin.


Amai, die blauwdrukkaart, dat ziet er ingewikkeld uit.

Eigenlijk is het niet ingewikkeld maar ik begrijp dat je je in het begin wat overdonderd voelt door al die figuurtjes, kleurtjes en tekentjes.

Als je dat stap voor stap uit elkaar haalt, kom je tot heel verrijkende info over jezelf. Je gaat je her-inneren wie je werkelijk bent.

Als je werkelijk wil weten wat alles in op blauwdrukkaart betekent en wat het leert over jezelf, dan raad ik je aan dat we samen eens een reading doen. Vertel me dan ook waar jij vooral vastloopt in je leven. Dan maken we er een sessie van. Interesse ? Klik dan hier

Wil jij graag wat tips om jou op weg te helpen en wat meer uitleg over Human Design : Deze topics komen aan bod in mijn voordracht. Ga naar voordracht

Is dat niet allemaal wat te simpel, wat te mentaal : op een papiertje krijgen wie ik ben en klaar is kees?

Het human design systeem helpt je om te leren over jezelf, wat je kwaliteiten zijn, je valkuilen, je levensdoel, je levensthema’s. Het is ideaal om je wat meer bewust te worden over wie je bent en wat je zielsmissie is. Als je hiermee aan de slag gaat zegt men dat het 7 jaar duurt eer je werkelijk gaat leven in lijn met je blauwdruk. Want er bestaat nog een verschil tussen : weten hoe je in elkaar zit en er ook naar leven.

Ik weet nu niet of het zo lang hoeft te duren. Maar ik denk dat het een waardevol instrument is voor als je “de weg wat bent kwijtgeraakt in je leven” en als je het gevoel hebt dat het niet helemaal loopt zoals jij het zou willen.


Kan ik zelf niet al mijn gegevens sprokkelen en online overal de stukjes gaan opzoeken ?

Ik moet toch geen dure sessie gaan doen om meer inzicht te krijgen eens ik die gratis chart heb met de termen erbij ?

Ja, dat kan je zeker doen.

Bij mij sloeg het om in een "passie" ;-).Toen mijn interesse voor Human Design is ontstaan, ben ik mij erin gaan vastbijten en wou ik ook mezelf doorgronden en schuimde ik alle sites grondig af waar alle termen stonden die ook op mijn chart stonden. Maar ik miste samenhang, diepgang, begrip en integratie. Darenboven is het niet altijd simpel om de uitleg die bijvoorbeeld bij een poort hoort, altijd makkelijk te begrijpen. De omschrijving is soms heel diepgaand. Om die redenen heb dan een reading laten doen en toen besefte ik : deze methode is veel meer dan enkel wat dingetjes bij elkaar. Dit gaat over dynamieken, over energie, over patronen in mezelf en in mijn levensthema's waarin we soms geen klaar zien. Blinde vlekken, weet je wel... En een reader kan je goed helpen hierin. Al snel voelde ik : ik wil hier cursussen in gaan volgen. Zowel om mezelf beter te begrijpen als het door te geven aan anderen. En weet je, als je werkelijk in dat bad gaat van Human Design (bij wijze van spreken) dan merk je wat een diepgang het bewerkstelligt. Sowieso kan je hier heel ver in gaan en ja,...volleerd dat ben je nooit. Om maar iets te zeggen : er zijn 5 types mensen, 4 aura types, 7 autoriteiten,12 profielen, 768 incarnatiekruisen ondergebracht onder 112 thema's... Maar dat is niet erg. Het blijft boeien. Ik studeer nog steeds verder en leer nog wekelijks heel veel bij.


Niettemin, je kan zeker al beginnen met het leren en het voelen rond je type, je autoriteit, je strategie en je kan gaan experimenteren wat het met je doet. Voelen is de weg naar binnen en mocht je hierin begeleiding willen, dan doe ik dat met plezier.


Heb ik je nieuwsgierigheid naar "leren over jezelf" getriggerd ?

Boek hier je reading of contacteer me om een telefoongesprek met meer uitleg in te plannen

Opmerkingen


Opmerkingen zijn uitgezet.
Knop
bottom of page