top of page
Zoeken

Wat mag ik verwachten van een human design reading ?

human design ? Klik dan hier


Bij een reading hebben we aandacht voor je blauwdruk. Voor wie je werkelijk bent, los van alle invloeden of conditioneringen die er in je leven zijn ontstaan.

  • je krijgt meer inzicht in wie je bent en hoe je in elkaar zit

  • Je krijgt inzicht in de oorzaak van jouw problemen

  • Je leert hoe je jezelf kan coachen en vanaf nu betere beslissingen kan maken


Her - inner je terug wie je bent


Bij de reading die ik geef maak ik gebruik van de human design methode om je te leren over jouw unieke blauwdruk. Want een leven met meer voldoening en succes in je relaties, in je job, enz... dat wil jij ook. Ik weet het zeker.


Hoe gaan we concreet te werk ?

Op basis van :

  • je geboortedatum

  • je geboorte-uur

  • je geboorteplaats

komen we tot jouw human design kaart en die vormt de leidraad van de sessie.

Via een 1 op 1 consult van 1,5 u (inclusief pdf van 20 blz) krijg je een grondige reading die je meer inzicht geeft over hoe jij energetisch in elkaar zit.

Dit consult kan zowel live als online doorgaan.

  • Er valt er veel op zijn plaats qua levensthema's en dat geeft rust en een gevoel van (h)erkenning.

  • Je leert jezelf beter te begrijpen over hoe jij functioneert en hoe je met je energie kan werken.

  • Je leert te werken met je unieke kwaliteiten, je talenten en creëert van hier uit je lievelingsleven. Zo kan je jezelf coachen je hele leven lang.

Tijdens het consult komen heel veel van je eigenschappen aan bod die bewust en onbewust bij jou spelen : - sommige thema's zal jij meteen herkennen en zullen we duiden. - sommige van je talenten waren slapend aanwezig en worden ineens wakker gemaakt. Je krijgt tips hoe je contact kan maken met je energie, met je lichaam, zodat je terug leert te voelen welke keuzes goed zijn voor jou en welke keuzes niet (meer) bij je passen. Alles van inzichten in 1 sessie proppen is veel te veel voor 1 keer. Vandaar dat ik de Human Design sessie opsplits in 2 delen. Nadat alles bezonken is van de eerste sessie, kan je een vervolgsessie boeken en dan kan je weer een laagje dieper werken. Alles vlug willen oplossen : dat is een mensenlijk verlangen maar dat gaat niet altijd zo. Ons systeem heeft zijn tijd en verwerking nodig. Heb jij vragen, stel ze gerust via de knop hieronder.
Comments


Knop
bottom of page