top of page
Zoeken

20 jaar Reiki Master

O my God, wat vliegt de tijd snel... Ik besefte deze week dat ik al 20 jaar reiki master ben. Al 20 jaar werk ik met reiki !! In bepaalde periodes was dat soms minder intensief maar steeds kwam ik terug naar reiki. Een hele lange tijd bleef het bij zelfbehandelingen en uitwisselingen met mensen die ook reiki doen tot ik mijn praktijk oprichtte en het ging integreren. Ik mag zeggen dat ik dankbaar en blij ben met de positieve verschuivingen dat het al mocht bewerkstelligen. Voor de ene persoon is het meer om fysieke klachten te verzachten en voor de andere is het een methode om meer rust te krijgen in hun hoofd. Voor nog anderen zorgt het voor frisheid en verkwikking van energie. We weten nooit goed hoe je zal voelen na de sessie, maar sowieso doet het wat het moet. Het geeft je lichaam en geest wat je broodnodig hebt. Je lichaam bezit een zelfgenezend vermogen. Het wordt aangezet om terug balans te vinden.


Al altijd ben ik op zoek geweest naar heling. Heling van mijn innerlijk kind, maar ook had ik sinds vrij jong al de diepe behoefte om anderen te helpen. Zo kwam ik "toevallig" in contact met deze fijne methode. Ook daarna bleef ik op zoek hoe ik nog meer en nog dieper kon werken aan healing. Ik ging sessies doen bij andere therapeuten die andere technieken leerden. Ik leerde zelf ook andere methoden zoals acces bars, healing tao, reflexologie, craniosacrale therapie, ... en telkens kwam of kom ik terug bij reiki.


Ik zie deze healingmethode als mijn grote basis. Ik integreerde alles wat ik leerde en kwam zo tot mijn eigen methode : ik stem mij intuïtief af wat nodig is op het moment dat ik bij de persoon aan de behandeltafel staat. Dan komt voor mij door wat ik mag gaan doen. Ik stel mij daar geen vragen bij. Ik volg mijn intuïtie die ik als een grote buis zie die verbinding maakt met het goddelijke, de lichtwezens, de begeleiders van de persoon en mijn begeleiders. En ik mocht al heel mooie ervaringen hebben hierbij waarvoor zowel ik als mijn klanten heel dankbaar om zijn.

Doordat ik er quasi dagelijks mee bezig ben voelen sommige mensen de aangename warmte van mijn handen zelfs al blijf ik op 10 cm van hun hoofd of schouders. Ik "train" mijn handchacra's ook vaak genoeg ;-).Enkele voornaamste effecten van reiki :

- het balanceert en harmoniseert je energie

- het stimuleert je immuniteit en zelfgenezend vermogen

- het geeft rust of verkwikt al naargelang wat nodig is

- het helpt je om beter te slapen

- het kan ingezet worden bij angsten

- het detoxt je lichaam (vandaar ook dat je na de sessie best veel water drinkt)

- het maakt je hoofd leeg en zorgt voor klaarheid
Mijn werk is vooral gericht op mensen laten her-inneren wie ze werkelijk zijn : een lichtwezen dat de aardse reis aanging om te leren uit het contrast tussen licht en donker.

We raken soms onszelf kwijt door de rol die we komen spelen. Geluk en succes start bij deze her-innering : zo voel ik het toch. Wil jij ook graag kennismaken met reiki en genieten van de positieve werking ervan? Boek dan hier je sessie.


Wil je meer info ivm healing : kijk eens rond in mijn blog, je vindt daar meer. En anders, aarzel niet om mij te contacteren als je met eenderwelke vraag zit.


Comments


Commenting has been turned off.
Knop
bottom of page