top of page
Zoeken

It's all in the mix

Hoeveel keer gebeurt het niet dat je je ergens in je leven plotseling niet goed voelt en je zou eigenlijk niet meteen kunnen zeggen wat nu precies de grote oorzaak is. Je kan er je vinger niet op leggen... Veelal is het een combinatie van verschillende dingen die maken dat je emmer gaat overlopen en dan pas besef je van : poech, ik heb er even genoeg van. Ik lijk verdwaald. Meestal zijn we sterk om met ons hoofd, onze gevoelens weg te redeneren ook.... Dat lukt een tijd. Sommigen kunnen zelfs lang hun gevoelens onderdrukken.... Maar daar komt meestal niet veel goeds van op lange termijn.


Het is niet verkeerd om iemand te zoeken om samen eens te kijken, vanwaar komen die onfijne gevoelens ? Wat maakte dat je emmer nu zo overloopt en waardoor je het niet meer kan dragen. Het is ook liefdevol omgaan met jezelf en zo sneller tot inzicht te komen waarin jij je onbewust aan het belemmeren bent. Ik doe net hetzelfde als ik voel van : hier klopt iets niet. Ik loop te vaak leeg.


Om snel vooruitgang te boeken in je evolutie, merkte ik dat het interessant is om verschillende "tools" in te zetten. Natuurlijk kan je enkel via reiki werken of enkel via gesprekstherapie maar als je verschillende methodes aanpakt en ze weet in te zetten op het juiste moment, dan triggert dat de ziel nog meer. Zo van : Ow yes ! Ik krijg hier aandacht ! Voeding ? yes, please ;-) zegt je ziel, en het creatieve helingsproces komt op gang.


Een sessie loopt het best als die spontaan loopt en waarbij we ons laten leiden door ons gevoel. Dat prikkelt je intuïtie en die brengt je stap voor stap terug naar jezelf, als je in het vertrouwen gaat.


Je verdient helderheid en schittering.

Gelukkig zijn is jouw geboorterecht.


Hieronder zie je de verschillende mogelijkheden die we kunnen "aanspreken" om tot jezelf te komen. het bloemblaadje "creativiteit" ontbreekt eigenlijk nog, maar die komt ook soms om de hoek kijken.
Comments


Commenting has been turned off.
Knop
bottom of page