top of page
Zoeken

Pakjestijd

December ... Dè maand bij uitstek om na te denken welke cadeautjes je zal bezorgen aan je dierbaren. We hopen dat we met de pakjes een lach kunnen toveren op een lief gezicht. Of misschien heb je al je wishlist overgemaakt aan de Sint ? Om het even...


En als we nu ook eens aan onszelf denken ? Waarom niet ?

Onszelf vergeten doen we al zo vaak, toch ?

Binnenkort ook de beste-wensen-tijd in het verschiet. Wat wens je voor jezelf ?

Wat wil je anders aanpakken in 2021 ?


"Pfff, je leven anders aanpakken, werken aan jezelf.... Dat is lastig. Dat doe je niet in 1-2-3 ook" hoor ik je denken. We hebben de neiging om met volle moed te starten aan het concreet maken van onze wens(en) maar we houden meestal niet vol... In je comfortzone blijven is vaak een makkelijker oplossing. Minder gedoe, minder ruzie... Akkoord. Dat kan en dat is een keuze die je kan maken. (Who am I to judge ?) Maar het kan ook anders.


Natuurlijk kan het zijn als je beslist hebt om meer voor jezelf op te komen dat je dan juist je uitdagingen krijgt waardoor er meer drukte en spanning komt in je leven. Misschien ook van tijd geroep. Maar volhouden is de boodschap en bij jezelf blijven is dat ook. Het vraagt tijd en moeite maar het loont ook de moeite om iemand te bevrijden. Zeker als die iemand jezelf is.

En de beloning(en) komen er... zeker en vast zelfs al komen ze niet meteen als een mirakel uit de hemel. Heb geduld en geloof.

Comments


Commenting has been turned off.
Knop
bottom of page