top of page
Zoeken

I don't like coaching

Ik hou echt er echt niet van. Van de woorden "coaching" en "coach". Tegenwoordig plakt men overal het woord "coach" op iemands functie. Kijk in de vacatures : teamcoach (voor een baas van een bedrijfsafdeling), technische coach (voor een technieker), een hygiënecoach (voor een poetsvrouw)

Deze morgen hoorde ik het nog eens : in Blankenberge zullen coaches ingezet worden om mensen te informeren en te begeleiden tijdens zomerse drukte als ze te dicht bij elkaar lopen. Ja, coach is een mooi woord voor dit. Maar dan ben ik niet zo'n coach.

Ik ben iemand die mensen helpt hun blinde vlekken op te sporen als ze voelen dat ze vastlopen in patronen of levensthema's. Ik help hen terug de weg naar zichzelf te vinden in een wereld waar veel uitdagingen zijn waar het juist zo belangrijk is om in je kracht te blijven.

Ben jij hooggevoelig ? Zoek jij inzicht & healing, dan kan ik je helpen. Ik stem me intuïtief af op wat je hoogste goed is. Niets minder. Soms heb je duwtjes nodig om uit je figuurlijke zetel te komen en aan de slag te gaan met je leven zodat je je doelen kan waarmaken en blij zijn met jezelf en je leven.


Welk woord zou jij plakken op mijn werk ?

Comments


Knop
bottom of page